Baconbe tekert grillsajt

Mennyei ebéd vagy isteni vacsora? Mindkettő! Ezt az ételt tulajdonképpen bármikor, bármilyen alkalomra elkészíthetitek, mert küllemre elegáns, ízre pedig igencsak finom! Kissé kalóriadús, nem mondom… de néha bele kell, hogy férjen ez is! 😉

  1. lépés

Szeleteljük fel a grillsajtunkat 6-8 részre úgy, hogy kisebb rudacskákat kapjunk.

  1. lépés

Göngyöljük be grillsajt rudacskáinkat a bacon szeletekbe.

  1. lépés

Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, majd süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra meg nem sül.

  1. lépés

Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb! 😉

Tipp: Köretnek sültkrumplit ajánlok hozzá! 😉 

 

 Hozzávalók 2 főre:

1 doboz natúr Hajdú Grillsajt
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma