Baconbe tekert grillsajt

Mennyei ebéd, vagy isteni vacsora? Mindkettő! Ezt az ételt tulajdonképpen bármikor, bármilyen alkalomra elkészíthetitek, mert küllemre elegáns, ízre pedig igencsak finom! Kissé kalóriadús, nem mondom… de néha bele kell, hogy férjen ez is! 😉
- lépés
Szeleteljük fel a grillsajtunkat 6-8 részre úgy, hogy kisebb rudacskákat kapjunk.
- lépés
Göngyöljük be grillsajt rudacskáinkat a bacon szeletekbe.
- lépés
Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, majd süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra nem sül.
- lépés
Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb! 😉
Tipp: Köretnek sültkrumplit ajánlok hozzá! 😉
Hozzávalók 2 főre:
1 doboz natúr Hajdú Grillsajt
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma