Nari uzsonnája- Grillsajtos szendvics

 Egy nagyon egyszerű receptet hoztam nektek barátaim, melyet minden héten elkészítek legalább egyszer. Ősszel és télen különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitaminhoz jusson a szervezet, ez a szendvics pedig a segítségünkre siet. Tápláló egy étel ez, és az sem mellékes, hogy még finom is! Örülnék neki, ha kipróbálnátok, és ezáltal ti is ennétek valami finomat. 🙂

1. lépés

Mosd meg kérlek a sárgarépát és reszeld le úgy, hogy nagyobb szálakat kapjál, az avokádót pedig vágd fel szép vékony szeletekre.

2. lépés

Végy egy baguette kenyeret és vágd fel két részre, majd vágd őket hosszában is félbe. Kend meg az alsó szeleteket BBQ szósszal.

3. lépés

Frissen mosott salátalevelekkel pakold meg a megkent kenyérszeleteket, majd jöhet a lényeg: a tetszőleges szeletekre felvágott és 3-5 perc alatt serpenyőben készre sütött narancsos Hajdú Grillsajt szeletek!

4. lépés

A sajtok tetejére helyezd rá az avokádó szeleteket, majd a lereszelt répát. Zárd le szendvicset a baguette felső részével, és meg is volnánk a kedvenc uzsonnámmal! Ugye milyen könnyű volt? Jó étvágyat kívánok nektek hozzá!

Hozzávalók 2 adaghoz:

 1 doboz narancsos-borsos Hajdú Grillsajt
 1 Baguette kenyér
 1 érett avokádó
 1 db sárgarépa
 BBQ szósz
 Salátalevél