Baconbe tekert grillsajt Nari-módra

 Hideg téli estékre készült következő receptem, mely éppen annyira finom, mint amilyen egyszerű. Különösen olyankor szeretem elkészíteni, mikor későn érek haza, farkaséhes vagyok, és szükségem van valami laktató finom ételre. Szerencsére ilyenkor nem kell annyira odafigyelnünk az alakunkra, így aki szeretné, használhat kicsit több bacont is, mint amennyi a receptben szerepel! 🙂

  1. lépés

Szeleteljük fel a grillsajtunkat 6-8 részre úgy, hogy kisebb rudacskákat kapjunk.

  1. lépés

Göngyöljük be grillsajt rudacskáinkat a bacon szeletekbe.

  1. lépés

Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat. Süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra meg nem sül.

  1. lépés

Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb! 😉

 Hozzávalók 2 főre:

1 doboz narancsos-borsos Hajdú Grillsajt
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma