Klasszikus Hambi hamburger

Kedvenc klasszikus hamburgerem Hambi módra egy húsmentes szendvicset takar, melyben a húspogácsát Hajdú Burger grillsajt helyettesíti. 🙂 A Burger grillsajtnak köszönhetően pedig biztosan mindenki jól fog lakni a kerti partin, hiszen a sajtot mindenki szereti. Megmutatom hogyan készítem.
1. lépés
Szeleteljük fel a paradicsomot, az uborkát és a lilahagymát.
2. lépés
Vágjuk hosszában félbe a bucit és pirítsuk 1-2 percen keresztül egy grillserpenyőben pár csepp olajon.
3. lépés
A Hajdú Burger grillsajtot süssük olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
4. lépés
A burger összeállításánál alulról haladjunk felfelé a következő sorrendben: buci alsó fele, jégsaláta, Hajdú Burger grillsajt, uborka, paradicsom, lilahagyma, ketchup és mustár, valamint zárásként a buci felső része.
Hozzávalók 1 hamburgerhez:
1 db Hamburger buci
1 db Hajdú Burger grillsajt
¼ csomag jégsaláta keverék
1 db lilahagyma
1 db paradicsom
1 darab savanyú uborka
Mustár,
Ketchup