Guacamole burger Hambi módra

Elő a sombrerokkal, indulhat a fiesta! Készítsd el barátaidnak ezt a nagyszerű húsmentes Guacamole burgert Hajdú Burger grillsajttal, melyet grillrácson vagy grillserpenyőben is elkészíthetsz. Alapozd meg vele a jó hangulatot! 😉

Guacamole elkészítése:

1. lépés

Megmossuk és megtisztítjuk az avokádókat, ezt követően eltávolítjuk a magokat és kikanalazzuk a héjából.

2. lépés

A paradicsomot félbevágjuk, kimagozzuk, a húsát pedig felkockázzuk.

3. lépés

Az avokádót egy tálba tesszük és botmixer segítségével pürét készítünk belőle.

4. lépés

A püréhez hozzákeverjük az apróra vágott lilahagymát, a zúzott fokhagymát, a citromlevet, az olívaolajat, majd sóval, borssal és korianderrel (vagy petrezselyemmel) ízesítjük.

Burger elkészítése:

1. lépés

Vágjuk hosszában félbe a bucit és pirítsuk 1-2 percen keresztül egy grillserpenyőben pár csepp olajon.

2. lépés

A Hajdú Burger grillsajtot süssük olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.

3. lépés

A burger összeállításánál alulról haladjunk felfelé a következő sorrendben: buci alsó fele, majonéz, jégsaláta, Hajdú Burger grillsajt, sült bacon, guacamole szósz, valamint zárásként a buci felső része.

¡Buen provecho!