Burger” & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval

Egyszerű alapanyagokból is lehet gasztronómiai élmény az ebéd. 😉 Én húspogácsa helyett Hajdú Burger grillsajttal készítem el ezt a remek fogást. Meglepően egyszerű étel, melyhez négy hozzávalónál nem is lesz szükséged többre.

1. lépés

Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.

2. lépés

Az általunk befűszerezett Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.

3. lépés

A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.

4. lépés

A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! 🙂

Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger grillsajt
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék