Grillsajtos szendvics uzsira – ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

Üdv újra, itt Giri, a gyrosos ételek szakértője, a habzsolás, a dőzsölés, az egész életen át tartó folyamatos kajálás nemzetközi nagykövete! Sokan kérték tőlem, hogy osszam meg azt a receptemet, melyet egyszerre tartok egyszerűen elkészíthetőnek és laktatónak, isteni finomnak is. Amilyen gyorsan leírom, olyan gyorsan tudod majd te is megcsinálni, utána pedig rohanok is újra enni!

1. lépés

Az ezersziget öntet elkészítéséhez a következő dolgokra lesz szükséged: 150 g. joghurt, 2 evőkanál tejföl, 1 evőkanál majonéz… itt vagy még? Nyugi, csak vicc volt! Vegyél előre készített, üveges ezersziget-öntetet, annál jobbat úgyse lehet csinálni. Kend meg vele a félbevágott sajtos bagett két oldalát, rakj bele szeletelt lilahagymát, majd helyezd bele a 4-5 percig grillezett grillsajtot. Ennyi, nem kell ezt túlgondolni: minél gyorsabban van meg, annál jobban fog esni. És természetesen nem kell feltétlenül komolyan venni a címben található „uzsira” kifejezést, igazából a nap bármely szakaszában jól fog esni. Nekem legalábbis jól esett, egész nap ezt ettem. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

1 db. nagyobb sajtos bagett,
0,5 fej lilahagyma,
1 doboz Hajdú grillsajt,
ezersziget-öntet