Grillsajtos tortilla tekercs Pico de Gallo-val

 Ezt a receptemet azokra az alkalmakra ajánlom nektek, amikor már úgy érzitek muszáj egy kicsit bűnözni és valami olyat enni, ami ha ideiglenesen is, de alaposan felrúgja a diétát. Ez a grillsajtos tekercs mindig kihúz a pácból, segítségével pedig egészségesen tudom kielégíteni gyorsétel utáni vágyaimat.

  1. lépés

Először készítsük el a Pico de Gallo-t, vagy más néven a friss Salsát. Vágd apró pici kockákra a parit, hagymát, és a chili paprikát. Keverd össze egy kis tálban, majd add hozzá a szétzúzott fokhagymát és a frissen facsart lime levet.

2. lépés

Vágd fel a Hajdú Fitt & Finom Grillsajtot hosszában 4 egyelő részre, vagy kisebb kockákra, ahogy neked tetszik. Ha szeretnéd, meg is borsozhatod kicsit sütés előtt, de persze ez nem kötelező. Süsd 3-5 percen át egy grillserpenyőben egy pici olívaolajon, egyszer megforgatva a szeleteket.

3. lépés

Ugyanebben a serpenyőben pirítsd meg a teljes kiőrlésű tortilla lapokat, mind két oldalát 1-1 percig, majd töltsd meg őket az elkészült grillsajttal. Helyezz minden sajt tetejére, vagy a sajtkockák mellé 1-1 vékony szelet friss avokádót és tegyél a fincsi Pico de Gallo-ból rá annyit, amennyit nem sajnálsz magadtól. A végén szórd meg csemegekukoricával is.

¡Buen provecho! 😉

 Hozzávalók 2 adaghoz:

1 doboz Fitt & Finom Hajdú Grillsajt
2 teljes kiőrlésű tortilla lap
2 db paradicsom
1 közepes lilahagyma
Friss chili paprika ízlés szerint
2 teáskanál frissen facsart limelé
1 gerezd fokhagyma
friss koriander vagy petrezselyemlevél
1 db érett avokádó
1 konzerv szuperédes csemegekukorica

Bors