Grillsajt zöldséges kuszkusszal

 Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Tudok egy szupi receptet, ami egyszerre finom, könnyű és még az estéd sem megy el az elkészítésével. Nem kell megijedni a kuszkusztól, hidd el, könnyebb elkészíteni mint a rizst!

 1.lépés

Tedd a kuszkuszt egy lábasba és öntsd fel kétszeres mennyiségének megfelelő forró vízzel. Most jöhet a sózás, a borsozás, és a kihagyhatatlan lime frissen facsart leve. Mehet bele egy pár csepp olívaolaj is, ezután pedig fedd le és hagyd álli.

 2.lépés

Kockázd fel a zöldségeket a pari kivételével, és pirítsd meg őket egy serpenyőben egy kevés olívaolajon. Ne feledd, sózni csak a végén szabad, ha már megpirultak. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a paradicsom. Ha rám hallgatsz, előbb hámozd meg mielőtt felkockáznád. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a pari héját kereszt alakban bevágod és egy hőálló tábla téve felöntöd forró vízzel. Hagyd állni benne 3-5 percig és meglátod milyen könnyen lejön róla.

 3.lépés

A kuszkuszt a zöldségekkel alaposan keverd össze és szórd meg friss, apróra vágott petrezselyemmel.

 4.lépés

Egy doboz Hajdú Fitt & Finom Grillsajtot vágj fel 3 egyenlő részre, picit sózd és borsozd is meg, ha szeretnéd, és süsd meg egy forró grillserpenyőben 3-5 percen át, egyszer megforgatva a szeleteket. A kész sajtokat helyezd egy adag, tányérra kiszedett zöldséges kuszkusz tetejére és Voila! Indulhat is az esti filmezés.

  Hozzávalók 3 adaghoz:

1 doboz Fitt & Finom Hajdú Grillsajt
150g kuszkusz
1db paradicsom
1db cukkini
1db zellerszár
1db sárgarépa
1db gomba
1db vöröshagyma
1 lime leve
friss petrezselyem ízlés szerint