Csili szombat esti Grillsajtos szendvicse

Srácok, hoztam nektek egy vitaminbombát… bizony! Szombat este, mielőtt igazán beindul az élet, nem árt ha harapunk valamit, viszont ha már harapni kell, akkor az legyen tápláló és egészséges is egyben. A zöldségek gondoskodnak a vitaminokról, a chilis grillsajt pedig a pikáns ízekről! 😉

1. lépés

Mosd meg a sárgarépát és reszeld le nagyobb szálakra, az avokádót pedig vágd fel vékony szeletekre.

2. lépés

Vágj kettébe egy baguettet. Kend meg az alsó szeleteket BBQ szósszal.

3. lépés

Frissen mosott salátalevelekkel pakold meg a megkent kenyérszeleteket, majd jöhet a lényeg: a tetszőleges szeletekre felvágott és 3-5 perc alatt serpenyőben készre sütött chili-lime Hajdú Grillsajt szeletek!

4. lépés

A sajtok tetejére helyezd az avokádó szeleteket, majd a lereszelt répát. Zárd le szendvicset a baguette felső részével, és készen is van!

Na ugye, hogy nem volt nehéz? 🙂

Hozzávalók 2 adaghoz:

 1 doboz chili-lime Hajdú Grillsajt
 1 Baguette kenyér
 1 érett avokádó
 1 db sárgarépa
 BBQ szósz
 Salátalevél