A Hajdú grillsajt története

A Hajdú grillsajt Magyarország legkedveltebb grillsajtja. Büszkék vagyunk, hogy sajtkülönlegességünk elsősorban fogyasztóinknak köszönhetően vált az ország kedvencévé. Ma már nincs grillparty az ínycsiklandó ízű, frissen elkészített Hajdú grillsajt nélkül. Ismered a történetét?

A grillsajt eredete

A történetírók szerint a grillsajt hazája a festői Ciprus, ahol Hallouminak nevezik ezt a könnyen süthető-grillezhető sajtfajtát. Sokfelé kedvelik a mediterrán világban és a Közel-Keleten, ahonnan világhódító útjára indult.

Miért egyedülálló mégis a Hajdú grillsajt? Mert készítése során a legszebb tradíciókat ötvöztük a modern technológiával. Bár a sajtot az eredeti mediterrán recept alapján készítjük, speciális eljárásunk eredményeként teljesen egyedi karakterű, semmihez nem hasonlító grillsajtunk született.

Így ma már büszkén elmondhatjuk: Magyarország kategóriateremtő, valóban eredeti grillsajtja a Hajdú grillsajt.

A beköszöntő jó idő mindig öröm számunkra, meghozza a grillszezont, amikor grillsajtunkkal sok családi, baráti összejövetelt tehetünk még varázslatosabbá.

Világszerte imádják. Te is kóstoltad már?

Valóban a legjobb hagyományokat követve készül a Hajdú grillsajt? Persze, hiszen Cipruson, az eredeti Halloumi grillsajt hazájába is régóta értékesítjük.

Mennyire népszerű a Hajdú grillsajt a világban? Több mint 20 országba szállítjuk ezt a tradicionális, mégis innovatív terméket!

Bizony, ez a valóság! A Hajdú grillsajt a világ bármely pontján meglepetést szerezhet számodra. Akármerre is jársz, biztos lehetsz benne: mindenhol Magyarországgal és a kiváló minőséggel azonosítják majd.

Grillsajtok, szeretettel

A Hajdú grillsajtok Magyarország déli kapujában, a festői magyar vidék egyik csendes kisvárosában, Barcson születnek meg. Készítésüket végtelen gondosság és szeretet kíséri. Innen indulnak a nagyvilágba, vagy éppen idehaza akad fontos dolguk:

Sajti és barátai alig várják, hogy épp a Te grillsütődön süttessék aranybarnára a hasukat, elkápráztatva vendégeidet egy hangulatos baráti összejövetelen.